Értelmes szó Random szó Anagramma

ű betűvel kezdődő magyar szavak listája

SPECIÁLIS SZŰRÉS


KERESÉSI FELTÉTELEK:

Ezzel kezdődjön: ű
16 betűs szavak
űrobszervatórium
15 betűs szavak
űrhajóskiképzés
14 betűs szavak
űrfegyverkezés
űrhajósöltözet
űrlaboratórium
13 betűs szavak
űrballisztika
űrelektronika
űrhajósjelölt
űrtevékenység
11 betűs szavak
űrrepülőgép
űrrepülőtér
űrteleszkóp
űrtávközlés
űrügynökség
10 betűs szavak
űrfelvétel
űrgeodézia
űrkutatási
űrkísérlet
űrobjektum
űrorvostan
űrszelvény
űrtartalom
űrtechnika
9 betűs szavak
űrfegyver
űrfénykép
űrhajósnő
űrhajózás
űrhivatal
űrkorszak
űrkutatás
űrközpont
űrlövedék
űrprogram
űrrandevú
űrrepülés
űrturista
űrállomás
űrélettan
űröltözék
8 betűs szavak
űreszköz
űrháború
űrkutató
űrmérték
űrpilóta
űrrakéta
űrrepülő
űrszemét
űrszonda
űrtávcső
űrutazás
7 betűs szavak
űrhajós
űrjármű
űrkabin
űrméret
űrméter
űrpáros
űrsikló
űrugrás
űrutazó
űrbázis
6 betűs szavak
űberol
űrhajó
űrkomp
űrlény
űrruha
űrséta
űrutas
5 betűs szavak
űrbél
űrjog
űrlap
űrtan
4 betűs szavak
űzet
űzés
3 betűs szavak
űző
2 betűs szavak
űr
űz
Visszajelzés küldése
Szereted az új szavak keresését és felfedezését? Szereted a szókereső szójátékokat vagy rejtvényeket? Szeretnéd bővíteni a szókincsed? Ha igen, akkor a Szógenerátor oldal neked lett kitalálva. Függetlenül attól, hogy Scrabble-t, WOW szókeresőt vagy bármilyen más szójátékkal játszol, a Szógenerátor biztosan hasznosnak fog bizonyulni számodra. Segít a szavak felfedezésében és a játszótársaiddal felhasználhatjátok az adott szóval kapcsolatos viták rendezésére.

A szógenerátor, elsősorban összekevert betűkből értelmes magyar szavak keresésére készült online program, ami a megadott betűk alapján keresi meg a megfelelő szavakat. Ezen kívül a felhasználási területe elég széles, számos esetben tud a segítségedre lenni különböző szókereső, szóalkotó játékok, keresztrejtvények esetén is. A szótárunk folyamatosan bővül, mely jelenleg közel 120ezer szót tartalmaz.

Random szó
Alkalmas véletlenszerű szóalkotásra is, mely hasznos lehet akár az Activity játékhoz új feladványok kereséséhez. Használatához hagyd üresen a legfelső keresőmezőt és nyomd meg a 'Keress' gombot. (Szűrés nem használható!)

Anagramma
Lehet anagramma fejtő segédletnek is használni, mely esetében az összekevert betűk vagy tetszőleges szó beolvasása után, azonos hosszúságú értelmes szavakat kaphatunk. (Szűrés nem használható!)


A speciális szűrő bemutatása

Lehetőség van a találatokat tovább szűkíteni az alábbi paraméterek segítségével vagy a szókereső mező üresen hagyása esetén a megadott betűkből kiindulva fog megfelelő szavakat keresni. Ez utóbbi esetben a teljes szótárban végrehajtja a keresést.

KEZDŐBETŰK
Szeretnéd tudni, hogy egy adott betűvel vagy betűkkel milyen szavak léteznek? Csak azok a szavak jelennek meg találatként, melynek első betűi tartalmazzák a megadott betűket. (maximum 10 karakter lehet)

VÉGZŐDÉS
Kíváncsi vagy az összes 'u' végű szóra? Olyan szavakat listáz ki, melyek a szó legvégén a megadott betűket tartalmazza. (maximum 10 karakter lehet)

TARTALMAZ
Csak azokat a szavakat adja meg találatnak, melyek folytonosan tartalmazzák a megadott betűket. (minimum 2, maximum 10 karakter lehet)

MINTA
Előfordult már veled, hogy egy keresztrejtvényben pár betű hiányzott egy szóból és nem tudtad megfejteni? A MINTA szűrő megkeresi és listázza azokat a szavakat, melyek illeszkednek a megadott betűk elhelyezkedéséhez. A mezőbe add meg a meglévő betűket, a hiányzókhoz pedig tegyél szóközt vagy pontot. Példa: 'e e á' = generátor (minimum 2, maximum 30 karakter lehet.)

Online szójátékok
Szókereső játék
Akasztófa játék
Szóturmix