Értelmes szó Random szó Anagramma

a betűvel kezdődő 10 betűs magyar szavak listája

SPECIÁLIS SZŰRÉS


KERESÉSI FELTÉTELEK:

Ezzel kezdődjön: a
10 betűs szavak
abbahagyni
abbahagyás
abisszikus
ablakbélés
ablakemelő
ablakfülke
ablakkeret
ablakkosár
ablakméret
ablakpárna
ablakrózsa
ablaktábla
ablaktörlő
abnormitás
abnormális
abroncsvas
abroszvédő
abszcissza
abszolvens
abszolútum
abszorbens
abszorbeál
abszorpció
absztinens
absztrahál
acetátfilm
achátgyűrű
acsarkodik
acsarkodás
acélfűrész
acélidegek
acélosodik
acélparipa
acélszalag
acélszürke
acéltermék
acélöntöde
adatcsomag
adatelérés
adatforrás
adathalmaz
adatkezelő
adatközlés
adatmentés
adatolható
adattárház
adattároló
adenovírus
adjectivum
adjonisten
adszorbens
adszorbeál
adszorpció
adventista
adásszünet
adásvételi
adóantenna
adóbecslés
adóbevétel
adóellenőr
adófizetés
adófőkönyv
adóhatóság
adóhivatal
adóilleték
adójellegű
adókivetés
adóköteles
adólevonás
adónyomozó
adópénztár
adóraktári
adószabály
adótörvény
adóztatási
adóállomás
affektáció
affektálás
affrikáció
afrikander
afroázsiai
aggatódzik
agglutinin
agglutinál
aggodalmas
aggregáció
aggregálás
aggregátor
aggregátum
aggóskodik
agorafóbia
agrárlobbi
agrárpiaci
agrártárca
agrárváros
agrárállam
agyabugyál
agyagbánya
agyagedény
agyagkorsó
Parancsikon létrehozása androidra
Visszajelzés küldése
Szereted az új szavak keresését és felfedezését? Szereted a szókereső szójátékokat vagy rejtvényeket? Szeretnéd bővíteni a szókincsed? Ha igen, akkor a Szógenerátor oldal neked lett kitalálva. Függetlenül attól, hogy Scrabble-t, WOW szókeresőt vagy bármilyen más szójátékkal játszol, a Szógenerátor biztosan hasznosnak fog bizonyulni számodra. Segít a szavak felfedezésében és a játszótársaiddal felhasználhatjátok az adott szóval kapcsolatos viták rendezésére.

A szógenerátor, elsősorban összekevert betűkből értelmes magyar szavak keresésére készült online program, ami a megadott betűk alapján keresi meg a megfelelő szavakat. Ezen kívül a felhasználási területe elég széles, számos esetben tud a segítségedre lenni különböző szókereső, szóalkotó játékok, keresztrejtvények esetén is. A szótárunk folyamatosan bővül, mely jelenleg közel 120ezer szót tartalmaz.

Random szó
Alkalmas véletlenszerű szóalkotásra is, mely hasznos lehet akár az Activity játékhoz új feladványok kereséséhez. Használatához hagyd üresen a legfelső keresőmezőt és nyomd meg a 'Keress' gombot. (Szűrés nem használható!)

Anagramma generátor és készítő
Lehet anagramma fejtő segédletnek is használni, mely esetében az összekevert betűk vagy tetszőleges szó beolvasása után, azonos hosszúságú értelmes szavakat listáz a generátor. Szeretnél anagrammát készíteni egy általad beírt szóból? A generátorral ezt is könnyedén megteheted. (Szűrés nem használható!)


A speciális szűrő bemutatása

Lehetőség van a találatokat tovább szűkíteni az alábbi paraméterek segítségével vagy a szókereső mező üresen hagyása esetén a megadott betűkből kiindulva fog megfelelő szavakat keresni. Ez utóbbi esetben a teljes szótárban végrehajtja a keresést.

KEZDŐBETŰK
Szeretnéd tudni, hogy egy adott betűvel vagy betűkkel milyen szavak léteznek? Csak azok a szavak jelennek meg találatként, melynek első betűi tartalmazzák a megadott betűket. (maximum 10 karakter lehet)

VÉGZŐDÉS
Kíváncsi vagy az összes 'u' végű szóra? Olyan szavakat listáz ki, melyek a szó legvégén a megadott betűket tartalmazza. (maximum 10 karakter lehet)

TARTALMAZ
Azokat a szavakat írja ki találatnak, melyek tetszőleges elhelyezkedéssel tartalmazzák a megadott betűket. Ha ugyanazt a betűt többszőr is beírod, akkor csak azokat a szavakat listázza, melyekben legalább annyiszor szerepelnek a betűk, mint amennyit beírtál. (minimum 2, maximum 10 karakter lehet) Egyező betűsorrendet tartalmazó szó keresés esetén használd a MINTA szűrőt!

MINTA
Előfordult már veled, hogy egy keresztrejtvényben pár betű hiányzott egy szóból és nem tudtad megfejteni? Ez a szűrő megkeresi és listázza azokat a szavakat, melyek illeszkednek a megadott betűk elhelyezkedéséhez. A mezőben add meg a meglévő betűket, és ha vannak köztük hiányzó betűk (üres helyek), oda tegyél szóközt vagy pontot. Példa: 'e e á' = generátor (minimum 2, maximum 30 karakter lehet.)

Online szójátékok
Magyar Wordle
Szókereső játék
Akasztófa játék
Szóturmix