Értelmes szó Random szó Anagramma

a betűvel kezdődő 8 betűs magyar szavak listája

SPECIÁLIS SZŰRÉS


KERESÉSI FELTÉTELEK:

Ezzel kezdődjön: a
8 betűs szavak
abbahagy
abbizony
aberráns
abesszin
ablakköz
ablaktok
ablakzat
ablakzár
abnormis
abortusz
abrakzab
abriktol
abszolút
acetilén
aciditás
acidózis
acsalapu
acéldrót
acélfúró
acélideg
acélipar
acélizom
acélkohó
acéllánc
acélrugó
acéltoll
acélvázú
adagolás
adakozik
adakozás
adaptíve
adatbank
adatelem
addiglan
addikció
addiktív
adenozin
adiabata
adjisten
adjutáns
adogatás
adomázik
adottság
adáshiba
adóalany
adóbárca
adóbérlő
adócsaló
adófajta
adóhitel
adóhiány
adóintés
adókulcs
adókönyv
adómorál
adóstárs
adószedő
adóteher
adótiszt
adótitok
adótábla
adótárgy
adótétel
adótípus
aeroplán
aeroszol
afeletti
affektus
affektál
affektív
aforizma
agancsos
agaragar
agentúra
aggregál
aggregát
aggályos
agilitás
agitatív
agitáció
agitátor
agonizál
agrárium
agrárius
agyafúrt
agyagáru
agyalapi
agyament
agyatlan
agybajos
agyburok
agyhalál
agykamra
agykéreg
agymosás
agymunka
agyonrúg
agyonver
agyonvág
agyonzúz
Parancsikon létrehozása androidra
Visszajelzés küldése
Szereted az új szavak keresését és felfedezését? Szereted a szókereső szójátékokat vagy rejtvényeket? Szeretnéd bővíteni a szókincsed? Ha igen, akkor a Szógenerátor oldal neked lett kitalálva. Függetlenül attól, hogy Scrabble-t, WOW szókeresőt vagy bármilyen más szójátékkal játszol, a Szógenerátor biztosan hasznosnak fog bizonyulni számodra. Segít a szavak felfedezésében és a játszótársaiddal felhasználhatjátok az adott szóval kapcsolatos viták rendezésére.

A szógenerátor, elsősorban összekevert betűkből értelmes magyar szavak keresésére készült online program, ami a megadott betűk alapján keresi meg a megfelelő szavakat. Ezen kívül a felhasználási területe elég széles, számos esetben tud a segítségedre lenni különböző szókereső, szóalkotó játékok, keresztrejtvények esetén is. A szótárunk folyamatosan bővül, mely jelenleg közel 120ezer szót tartalmaz.

Random szó
Alkalmas véletlenszerű szóalkotásra is, mely hasznos lehet akár az Activity játékhoz új feladványok kereséséhez. Használatához hagyd üresen a legfelső keresőmezőt és nyomd meg a 'Keress' gombot. (Szűrés nem használható!)

Anagramma generátor és készítő
Lehet anagramma fejtő segédletnek is használni, mely esetében az összekevert betűk vagy tetszőleges szó beolvasása után, azonos hosszúságú értelmes szavakat listáz a generátor. Szeretnél anagrammát készíteni egy általad beírt szóból? A generátorral ezt is könnyedén megteheted. (Szűrés nem használható!)


A speciális szűrő bemutatása

Lehetőség van a találatokat tovább szűkíteni az alábbi paraméterek segítségével vagy a szókereső mező üresen hagyása esetén a megadott betűkből kiindulva fog megfelelő szavakat keresni. Ez utóbbi esetben a teljes szótárban végrehajtja a keresést.

KEZDŐBETŰK
Szeretnéd tudni, hogy egy adott betűvel vagy betűkkel milyen szavak léteznek? Csak azok a szavak jelennek meg találatként, melynek első betűi tartalmazzák a megadott betűket. (maximum 10 karakter lehet)

VÉGZŐDÉS
Kíváncsi vagy az összes 'u' végű szóra? Olyan szavakat listáz ki, melyek a szó legvégén a megadott betűket tartalmazza. (maximum 10 karakter lehet)

TARTALMAZ
Azokat a szavakat írja ki találatnak, melyek tetszőleges elhelyezkedéssel tartalmazzák a megadott betűket. Ha ugyanazt a betűt többszőr is beírod, akkor csak azokat a szavakat listázza, melyekben legalább annyiszor szerepelnek a betűk, mint amennyit beírtál. (minimum 2, maximum 10 karakter lehet) Egyező betűsorrendet tartalmazó szó keresés esetén használd a MINTA szűrőt!

MINTA
Előfordult már veled, hogy egy keresztrejtvényben pár betű hiányzott egy szóból és nem tudtad megfejteni? Ez a szűrő megkeresi és listázza azokat a szavakat, melyek illeszkednek a megadott betűk elhelyezkedéséhez. A mezőben add meg a meglévő betűket, és ha vannak köztük hiányzó betűk (üres helyek), oda tegyél szóközt vagy pontot. Példa: 'e e á' = generátor (minimum 2, maximum 30 karakter lehet.)

Online szójátékok
Magyar Wordle
Szókereső játék
Akasztófa játék
Szóturmix