Értelmes szó Random szó Anagramma

e betűvel kezdődő 10 betűs magyar szavak listája

SPECIÁLIS SZŰRÉS


KERESÉSI FELTÉTELEK:

Ezzel kezdődjön: e
10 betűs szavak
ebgondolat
eblajstrom
ebédrevaló
ebédszünet
ebédvendég
ecetesedik
ecetesüveg
echográfia
ecsetbögre
ecseteltet
ecsetvonás
edzőváltás
edénytartó
effeminált
egalizálás
egresbokor
egresszósz
egyablakos
egybecseng
egybeejtés
egybefüggő
egybegyűjt
egybeillik
egybenyíló
egybeolvad
egybesodor
egybevetés
egybeépült
egyebünnen
egyebünnét
egyedüllét
egyenespár
egyenesség
egyenetlen
egyengetés
egyenidejű
egyenkénti
egyenletes
egyenlítés
egyenlősdi
egyenlőség
egyenlősít
egyenrangú
egyenruhás
egyensapka
egyensúlyi
egyenáramú
egyenérték
egyeredetű
egyeslövés
egyesített
egyesületi
egyesülési
egyetemben
egyetemleg
egyetlenke
egyetértés
egyezkedik
egyezkedés
egyeztetés
egyfajtájú
egyhangúan
egyhasábos
egyhatodos
egyhelyben
egyházatya
egyházzene
egyházügyi
egykamarás
egykedvűen
egykettőre
egykorvolt
egykulcsos
egykönnyen
egyletesdi
egylényegű
egymenetes
egymilliós
egymásután
egyméteres
egynejűség
egyneműség
egyneműsít
egynyolcad
egyoldalas
egypatások
egyrészről
egyszeregy
egyszeribe
egyszerűen
egyszárnyú
egyszólamú
egyszülött
egységesen
egységesít
egységesül
egységpárt
egytestvér
egytizedes
egytálétel
Parancsikon létrehozása androidra
Visszajelzés küldése
Szereted az új szavak keresését és felfedezését? Szereted a szókereső szójátékokat vagy rejtvényeket? Szeretnéd bővíteni a szókincsed? Ha igen, akkor a Szógenerátor oldal neked lett kitalálva. Függetlenül attól, hogy Scrabble-t, WOW szókeresőt vagy bármilyen más szójátékkal játszol, a Szógenerátor biztosan hasznosnak fog bizonyulni számodra. Segít a szavak felfedezésében és a játszótársaiddal felhasználhatjátok az adott szóval kapcsolatos viták rendezésére.

A szógenerátor, elsősorban összekevert betűkből értelmes magyar szavak keresésére készült online program, ami a megadott betűk alapján keresi meg a megfelelő szavakat. Ezen kívül a felhasználási területe elég széles, számos esetben tud a segítségedre lenni különböző szókereső, szóalkotó játékok, keresztrejtvények esetén is. A szótárunk folyamatosan bővül, mely jelenleg közel 120ezer szót tartalmaz.

Random szó
Alkalmas véletlenszerű szóalkotásra is, mely hasznos lehet akár az Activity játékhoz új feladványok kereséséhez. Használatához hagyd üresen a legfelső keresőmezőt és nyomd meg a 'Keress' gombot. (Szűrés nem használható!)

Anagramma generátor és készítő
Lehet anagramma fejtő segédletnek is használni, mely esetében az összekevert betűk vagy tetszőleges szó beolvasása után, azonos hosszúságú értelmes szavakat listáz a generátor. Szeretnél anagrammát készíteni egy általad beírt szóból? A generátorral ezt is könnyedén megteheted. (Szűrés nem használható!)


A speciális szűrő bemutatása

Lehetőség van a találatokat tovább szűkíteni az alábbi paraméterek segítségével vagy a szókereső mező üresen hagyása esetén a megadott betűkből kiindulva fog megfelelő szavakat keresni. Ez utóbbi esetben a teljes szótárban végrehajtja a keresést.

KEZDŐBETŰK
Szeretnéd tudni, hogy egy adott betűvel vagy betűkkel milyen szavak léteznek? Csak azok a szavak jelennek meg találatként, melynek első betűi tartalmazzák a megadott betűket. (maximum 10 karakter lehet)

VÉGZŐDÉS
Kíváncsi vagy az összes 'u' végű szóra? Olyan szavakat listáz ki, melyek a szó legvégén a megadott betűket tartalmazza. (maximum 10 karakter lehet)

TARTALMAZ
Azokat a szavakat írja ki találatnak, melyek tetszőleges elhelyezkedéssel tartalmazzák a megadott betűket. Ha ugyanazt a betűt többszőr is beírod, akkor csak azokat a szavakat listázza, melyekben legalább annyiszor szerepelnek a betűk, mint amennyit beírtál. (minimum 2, maximum 10 karakter lehet) Egyező betűsorrendet tartalmazó szó keresés esetén használd a MINTA szűrőt!

MINTA
Előfordult már veled, hogy egy keresztrejtvényben pár betű hiányzott egy szóból és nem tudtad megfejteni? Ez a szűrő megkeresi és listázza azokat a szavakat, melyek illeszkednek a megadott betűk elhelyezkedéséhez. A mezőben add meg a meglévő betűket, és ha vannak köztük hiányzó betűk (üres helyek), oda tegyél szóközt vagy pontot. Példa: 'e e á' = generátor (minimum 2, maximum 30 karakter lehet.)

Online szójátékok
Magyar Wordle
Szókereső játék
Akasztófa játék
Szóturmix