Értelmes szó Random szó Anagramma

ny betűvel kezdődő 10 betűs magyar szavak listája

SPECIÁLIS SZŰRÉSKERESÉSI FELTÉTELEK:

Ezzel kezdődjön: ny
Ennyi betűs legyen: 10
10 betűs szavak
nyakbavető
nyakboglár
nyakkendős
nyakravaló
nyaktámasz
nyalakodik
nyalakodás
nyalánkság
nyavalygás
nyelvbúvár
nyelvcsont
nyelvemlék
nyelvgomba
nyelvhatár
nyelvjárás
nyelvjáték
nyelvkönyv
nyelvlecke
nyelvtanár
nyelvtudás
nyelvtudós
nyelvzavar
nyelvállás
nyelvérzék
nyelvészet
nyelvújító
nyeregkápa
nyeregtető
nyerekedik
nyereséges
nyersanyag
nyersarany
nyerscukor
nyerskulcs
nyerőcsont
nyerőszámú
nyestbunda
nyiladozik
nyirkosság
nyitottság
nyitótétel
nyolcadfél
nyolcadika
nyolcadiki
nyolcadrét
nyolcnapos
nyolcrőfös
nyolcszögű
nyolcvanas
nyolcvanöt
nyolcágyas
nyomakodik
nyomakszik
nyomatékos
nyomdabetű
nyomdahiba
nyomdaipar
nyomdakész
nyomdászat
nyomjelzés
nyomorúság
nyomottság
nyomtatott
nyomásesés
nyomásmérő
nyomóforma
nyomókötés
nyomólemez
nyomópapír
nyomópálca
nyugalomba
nyugodalom
nyugodtság
nyugosztal
nyugtatgat
nyugvóhely
nyugvópont
nyugvószék
nyájösztön
nyákhártya
nyálkaoldó
nyálmirigy
nyáridőben
nyárkezdet
nyílmutató
nyíltabban
nyíltszívű
nyílvessző
nyíláshiba
nyílásszög
nyílászáró
nyírbátori
nyírfaerdő
nyögdécsel
nyújtószeg
nyújtóztat
nyúlfarkfű
nyúlgerinc
nyúlsaláta
nyúlszőrme
Visszajelzés küldéseny betűvel kezdődő szavak


Szereted az új szavak keresését és felfedezését? Szereted a szókereső szójátékokat vagy rejtvényeket? Szeretnéd bővíteni a szókincsed? Ha igen, akkor a Szógenerátor oldal neked lett kitalálva. Függetlenül attól, hogy Scrabble-t, WOW szókeresőt vagy bármilyen más szójátékkal játszol, a Szógenerátor biztosan hasznosnak fog bizonyulni számodra. A szókirakó gép segít a szavak felfedezésében és a játszótársaiddal felhasználhatjátok az adott szóval kapcsolatos viták rendezésére.

A szógenerátor, elsősorban összekevert betűkből értelmes magyar szavak keresésére készült online program, ami a megadott betűk alapján keresi meg a megfelelő szavakat. Ezen kívül a felhasználási területe elég széles, számos esetben tud a segítségedre lenni különböző szókereső, szóalkotó játékok, keresztrejtvények esetén is. A szótárunk folyamatosan bővül, mely jelenleg több mint 120 ezer szót tartalmaz.

Random szó
Alkalmas véletlenszerű szóalkotásra is, mely hasznos lehet akár az Activity játékhoz új feladványok kereséséhez. Használatához hagyd üresen a legfelső keresőmezőt és nyomd meg a 'Keress' gombot. (Szűrés nem használható!)

Activity szavak
A random szógeneráló kiegészítője olyan szavakat ír ki, melyek alkalmasak feladványnak. Ki lehet választani, hogy 'Mutogatás', 'Körülírás' vagy 'Rajolás' módozattal akarjuk-e előadni a megadott szót.

Anagramma generátor és készítő
Lehet anagramma fejtő segédletnek is használni, mely esetében az összekevert betűk vagy tetszőleges szó beolvasása után, azonos hosszúságú értelmes szavakat listáz a generátor. Szeretnél anagrammát készíteni egy általad beírt szóból? A generátorral ezt is könnyedén megteheted. (Szűrés nem használható!)


A speciális szűrő bemutatása

Lehetőség van a találatokat tovább szűkíteni az alábbi paraméterek segítségével vagy a szókereső mező üresen hagyása esetén a megadott betűkből kiindulva fog megfelelő szavakat keresni. Ez utóbbi esetben a teljes szótárban végrehajtja a keresést.

KEZDŐBETŰK
Szeretnéd tudni, hogy egy adott betűvel vagy betűkkel milyen szavak léteznek? Csak azok a szavak jelennek meg találatként, melynek első betűi tartalmazzák a megadott betűket. (maximum 10 karakter lehet)

VÉGZŐDÉS
Kíváncsi vagy az összes 'u' végű szóra? Olyan szavakat listáz ki, melyek a szó legvégén a megadott betűket tartalmazza. (maximum 10 karakter lehet)

TARTALMAZ
Azokat a szavakat írja ki találatnak, melyek tetszőleges elhelyezkedéssel tartalmazzák a megadott betűket. Ha ugyanazt a betűt többször is beírod, akkor csak azokat a szavakat listázza, melyekben legalább annyiszor szerepelnek a betűk, mint amennyit beírtál. (minimum 2, maximum 10 karakter lehet) Egyező betűsorrendet tartalmazó szó keresés esetén használd a MINTA szűrőt!

KIPÓTÓL
Alkalmas rejvényfejtő segítségnek. Előfordult már veled, hogy egy keresztrejtvényben pár betű hiányzott egy szóból és nem tudtad megfejteni? Ebben lesz segítségedre, mert a szűrő megkeresi (kipótólja) és listázza azokat a szavakat, melyek illeszkednek a megadott betűk elhelyezkedéséhez. A mezőben add meg a meglévő betűket, és ha vannak köztük hiányzó betűk (üres helyek), oda tegyél szóközt vagy pontot. Példa: 'GE..R.T' = generátor (minimum 2, maximum 30 karakter lehet.)

MINTA
Alkalmas arra, hogy a főmezőben megadott betűk vagy szó alapján kétjegyű, vagy dupla mássalhangzókra szűrjük a találatokat. (pl.: SZ, GY, TT, SS) Példa: TT szűrés, a főmezőben a MAATNTK betűk alapján = kattan (nem listázz pl.: matat)

Online szójátékok
Szóról szóra szójáték
Szókereső játék
Akasztófa játék
Szófejtő
Szövegfejtő
Legjobb szókereső játékok