Értelmes szó Random szó Anagramma

o betűvel kezdődő 10 betűs magyar szavak listája

SPECIÁLIS SZŰRÉS


KERESÉSI FELTÉTELEK:

Ezzel kezdődjön: o
10 betűs szavak
objektivál
objektíven
oboaművész
obstrukció
obstruktív
obszerváns
ocsmányság
odahallgat
odahamisít
odahederít
odairányul
odakacsint
odalátogat
odalátszik
odapillant
odapiszkol
odapiszkít
odatapaszt
odatámaszt
odavetődik
odavetőleg
odaédesget
offenbachi
okafogyott
okhatározó
okkerszínű
okkersárga
okkultista
oklevéltan
oklevéltár
oknyomozás
oktalanság
oktatásügy
oktatófilm
oktánszámú
oktávugrás
októbrista
okvetetlen
okvetlenül
olajcsapda
olajdollár
olajfesték
olajforrás
olajkirály
olajkutató
olajkályha
olajmaffia
olajmentes
olajmunkás
olajmágnás
olajmécses
olajmérnök
olajnyomat
olajnövény
olajosüveg
olajpecsét
olajtermék
olajtröszt
olajtároló
olajtöltés
olajválság
olajügylet
olaszperje
olasztanár
olcsójános
oldalborda
oldalfájás
oldalhatár
oldalkocsi
oldalnézet
oldalrokon
oldalszoba
oldaltáska
oldalvonal
oldalvágás
oldalzsűri
oldhatóság
oligarchia
oltógyomor
oltóvessző
olvadékony
olvadékvíz
olvasatlan
olvasztómű
olvasásmód
olvasójegy
olyanfajta
olyanforma
olyannyira
olyanszerű
olyasfajta
olyasforma
oláhcigány
olívabogyó
omikronnal
omladékony
omnipotens
onkológiai
ontológiai
opalizálás
Parancsikon létrehozása androidra
Visszajelzés küldése
Szereted az új szavak keresését és felfedezését? Szereted a szókereső szójátékokat vagy rejtvényeket? Szeretnéd bővíteni a szókincsed? Ha igen, akkor a Szógenerátor oldal neked lett kitalálva. Függetlenül attól, hogy Scrabble-t, WOW szókeresőt vagy bármilyen más szójátékkal játszol, a Szógenerátor biztosan hasznosnak fog bizonyulni számodra. Segít a szavak felfedezésében és a játszótársaiddal felhasználhatjátok az adott szóval kapcsolatos viták rendezésére.

A szógenerátor, elsősorban összekevert betűkből értelmes magyar szavak keresésére készült online program, ami a megadott betűk alapján keresi meg a megfelelő szavakat. Ezen kívül a felhasználási területe elég széles, számos esetben tud a segítségedre lenni különböző szókereső, szóalkotó játékok, keresztrejtvények esetén is. A szótárunk folyamatosan bővül, mely jelenleg közel 120ezer szót tartalmaz.

Random szó
Alkalmas véletlenszerű szóalkotásra is, mely hasznos lehet akár az Activity játékhoz új feladványok kereséséhez. Használatához hagyd üresen a legfelső keresőmezőt és nyomd meg a 'Keress' gombot. (Szűrés nem használható!)

Anagramma generátor és készítő
Lehet anagramma fejtő segédletnek is használni, mely esetében az összekevert betűk vagy tetszőleges szó beolvasása után, azonos hosszúságú értelmes szavakat listáz a generátor. Szeretnél anagrammát készíteni egy általad beírt szóból? A generátorral ezt is könnyedén megteheted. (Szűrés nem használható!)


A speciális szűrő bemutatása

Lehetőség van a találatokat tovább szűkíteni az alábbi paraméterek segítségével vagy a szókereső mező üresen hagyása esetén a megadott betűkből kiindulva fog megfelelő szavakat keresni. Ez utóbbi esetben a teljes szótárban végrehajtja a keresést.

KEZDŐBETŰK
Szeretnéd tudni, hogy egy adott betűvel vagy betűkkel milyen szavak léteznek? Csak azok a szavak jelennek meg találatként, melynek első betűi tartalmazzák a megadott betűket. (maximum 10 karakter lehet)

VÉGZŐDÉS
Kíváncsi vagy az összes 'u' végű szóra? Olyan szavakat listáz ki, melyek a szó legvégén a megadott betűket tartalmazza. (maximum 10 karakter lehet)

TARTALMAZ
Azokat a szavakat írja ki találatnak, melyek tetszőleges elhelyezkedéssel tartalmazzák a megadott betűket. Ha ugyanazt a betűt többszőr is beírod, akkor csak azokat a szavakat listázza, melyekben legalább annyiszor szerepelnek a betűk, mint amennyit beírtál. (minimum 2, maximum 10 karakter lehet) Egyező betűsorrendet tartalmazó szó keresés esetén használd a MINTA szűrőt!

MINTA
Előfordult már veled, hogy egy keresztrejtvényben pár betű hiányzott egy szóból és nem tudtad megfejteni? Ez a szűrő megkeresi és listázza azokat a szavakat, melyek illeszkednek a megadott betűk elhelyezkedéséhez. A mezőben add meg a meglévő betűket, és ha vannak köztük hiányzó betűk (üres helyek), oda tegyél szóközt vagy pontot. Példa: 'e e á' = generátor (minimum 2, maximum 30 karakter lehet.)

Online szójátékok
Magyar Wordle
Szókereső játék
Akasztófa játék
Szóturmix