Értelmes szó Random szó Anagramma

o betűvel kezdődő 9 betűs magyar szavak listája

SPECIÁLIS SZŰRÉS


KERESÉSI FELTÉTELEK:

Ezzel kezdődjön: o
9 betűs szavak
objektíve
oboadarab
obszervál
obszidián
odacsődít
odacsődül
odafigyel
odafordul
odagondol
odahallik
odajuttat
odakozmál
odaképzel
odakészít
odaköszön
odaláncol
odapörköl
odarendel
odarögzít
odaszagol
odaszalad
odaszegel
odaszegez
odaszokik
odaszorít
odaszámít
odateremt
odautazik
odavalósi
odaveszik
odaítélés
odvasodik
offenzíva
ofszetgép
okkupáció
okleveles
okmánytár
okmányügy
oknyomozó
okoskodik
okoskodás
okostojás
oktalanul
oktatógép
oktánszám
okviszony
olajbarna
olajbogyó
olajcsere
olajfúrás
olajfűtés
olajfürdő
olajipari
olajkincs
olajkáros
olajlobbi
olajlámpa
olajpapír
olajpálma
olajrepce
olajszagú
olajszínű
olajvidék
olajüzlet
olcsóbban
olcsóbbít
oldalajtó
oldalbíró
oldalhajó
oldalháló
oldalkert
oldallánc
oldalszám
oldalszél
oldalterv
oldalvást
oldalzseb
oldalzsák
oldalülés
oldóanyag
oligarcha
oligofrén
olimpikon
olimpiász
oltóanyag
oltógally
oltógödör
oltóhomok
oltóviasz
olvadozik
olvadáshő
olvasható
olvasmány
olvasztat
olvasztár
olvasztás
olvasófej
olvasógép
olvasójel
olvasókör
Parancsikon létrehozása androidra
Visszajelzés küldése
Szereted az új szavak keresését és felfedezését? Szereted a szókereső szójátékokat vagy rejtvényeket? Szeretnéd bővíteni a szókincsed? Ha igen, akkor a Szógenerátor oldal neked lett kitalálva. Függetlenül attól, hogy Scrabble-t, WOW szókeresőt vagy bármilyen más szójátékkal játszol, a Szógenerátor biztosan hasznosnak fog bizonyulni számodra. Segít a szavak felfedezésében és a játszótársaiddal felhasználhatjátok az adott szóval kapcsolatos viták rendezésére.

A szógenerátor, elsősorban összekevert betűkből értelmes magyar szavak keresésére készült online program, ami a megadott betűk alapján keresi meg a megfelelő szavakat. Ezen kívül a felhasználási területe elég széles, számos esetben tud a segítségedre lenni különböző szókereső, szóalkotó játékok, keresztrejtvények esetén is. A szótárunk folyamatosan bővül, mely jelenleg közel 120ezer szót tartalmaz.

Random szó
Alkalmas véletlenszerű szóalkotásra is, mely hasznos lehet akár az Activity játékhoz új feladványok kereséséhez. Használatához hagyd üresen a legfelső keresőmezőt és nyomd meg a 'Keress' gombot. (Szűrés nem használható!)

Anagramma generátor és készítő
Lehet anagramma fejtő segédletnek is használni, mely esetében az összekevert betűk vagy tetszőleges szó beolvasása után, azonos hosszúságú értelmes szavakat listáz a generátor. Szeretnél anagrammát készíteni egy általad beírt szóból? A generátorral ezt is könnyedén megteheted. (Szűrés nem használható!)


A speciális szűrő bemutatása

Lehetőség van a találatokat tovább szűkíteni az alábbi paraméterek segítségével vagy a szókereső mező üresen hagyása esetén a megadott betűkből kiindulva fog megfelelő szavakat keresni. Ez utóbbi esetben a teljes szótárban végrehajtja a keresést.

KEZDŐBETŰK
Szeretnéd tudni, hogy egy adott betűvel vagy betűkkel milyen szavak léteznek? Csak azok a szavak jelennek meg találatként, melynek első betűi tartalmazzák a megadott betűket. (maximum 10 karakter lehet)

VÉGZŐDÉS
Kíváncsi vagy az összes 'u' végű szóra? Olyan szavakat listáz ki, melyek a szó legvégén a megadott betűket tartalmazza. (maximum 10 karakter lehet)

TARTALMAZ
Azokat a szavakat írja ki találatnak, melyek tetszőleges elhelyezkedéssel tartalmazzák a megadott betűket. Ha ugyanazt a betűt többszőr is beírod, akkor csak azokat a szavakat listázza, melyekben legalább annyiszor szerepelnek a betűk, mint amennyit beírtál. (minimum 2, maximum 10 karakter lehet) Egyező betűsorrendet tartalmazó szó keresés esetén használd a MINTA szűrőt!

MINTA
Előfordult már veled, hogy egy keresztrejtvényben pár betű hiányzott egy szóból és nem tudtad megfejteni? Ez a szűrő megkeresi és listázza azokat a szavakat, melyek illeszkednek a megadott betűk elhelyezkedéséhez. A mezőben add meg a meglévő betűket, és ha vannak köztük hiányzó betűk (üres helyek), oda tegyél szóközt vagy pontot. Példa: 'e e á' = generátor (minimum 2, maximum 30 karakter lehet.)

Online szójátékok
Magyar Wordle
Szókereső játék
Akasztófa játék
Szóturmix