Értelmes szó Random szó Anagramma

w betűvel kezdődő magyar szavak listája

SPECIÁLIS SZŰRÉS


KERESÉSI FELTÉTELEK:

Ezzel kezdődjön: w
15 betűs szavak
webkereskedelem
webszolgáltatás
wellnessközpont
14 betűs szavak
webszerkesztés
webtechnológia
wertheimkassza
13 betűs szavak
webalkalmazás
webkiszolgáló
webszerkesztő
12 betűs szavak
webfejlesztő
11 betűs szavak
washingtoni
webböngésző
wertheimzár
westernfilm
wifihálózat
workstation
10 betűs szavak
webfelület
webszerver
webtervező
wimbledoni
winchester
weboldalon
9 betűs szavak
webajánló
webdizájn
webkamera
webszűrés
webáruház
wifiready
wurlitzer
8 betűs szavak
wattmérő
webgazda
weboldal
werkfilm
wertheim
workshop
7 betűs szavak
walkman
wattóra
webbank
webesít
webhely
webshop
websüti
western
whiskey
whiskys
wolfram
6 betűs szavak
walesi
wattos
webcím
weblap
whisky
wigwam
wizard
5 betűs szavak
weber
webez
wenge
whist
webes
4 betűs szavak
watt
3 betűs szavak
web
Visszajelzés küldése
Szereted az új szavak keresését és felfedezését? Szereted a szókereső szójátékokat vagy rejtvényeket? Szeretnéd bővíteni a szókincsed? Ha igen, akkor a Szógenerátor oldal neked lett kitalálva. Függetlenül attól, hogy Scrabble-t, WOW szókeresőt vagy bármilyen más szójátékkal játszol, a Szógenerátor biztosan hasznosnak fog bizonyulni számodra. Segít a szavak felfedezésében és a játszótársaiddal felhasználhatjátok az adott szóval kapcsolatos viták rendezésére.

A szógenerátor, elsősorban összekevert betűkből értelmes magyar szavak keresésére készült online program, ami a megadott betűk alapján keresi meg a megfelelő szavakat. Ezen kívül a felhasználási területe elég széles, számos esetben tud a segítségedre lenni különböző szókereső, szóalkotó játékok, keresztrejtvények esetén is. A szótárunk folyamatosan bővül, mely jelenleg közel 120ezer szót tartalmaz.

Random szó
Alkalmas véletlenszerű szóalkotásra is, mely hasznos lehet akár az Activity játékhoz új feladványok kereséséhez. Használatához hagyd üresen a legfelső keresőmezőt és nyomd meg a 'Keress' gombot. (Szűrés nem használható!)

Anagramma
Lehet anagramma fejtő segédletnek is használni, mely esetében az összekevert betűk vagy tetszőleges szó beolvasása után, azonos hosszúságú értelmes szavakat kaphatunk. (Szűrés nem használható!)


A speciális szűrő bemutatása

Lehetőség van a találatokat tovább szűkíteni az alábbi paraméterek segítségével vagy a szókereső mező üresen hagyása esetén a megadott betűkből kiindulva fog megfelelő szavakat keresni. Ez utóbbi esetben a teljes szótárban végrehajtja a keresést.

KEZDŐBETŰK
Szeretnéd tudni, hogy egy adott betűvel vagy betűkkel milyen szavak léteznek? Csak azok a szavak jelennek meg találatként, melynek első betűi tartalmazzák a megadott betűket. (maximum 10 karakter lehet)

VÉGZŐDÉS
Kíváncsi vagy az összes 'u' végű szóra? Olyan szavakat listáz ki, melyek a szó legvégén a megadott betűket tartalmazza. (maximum 10 karakter lehet)

TARTALMAZ
Csak azokat a szavakat adja meg találatnak, melyek folytonosan tartalmazzák a megadott betűket. (minimum 2, maximum 10 karakter lehet)

MINTA
Előfordult már veled, hogy egy keresztrejtvényben pár betű hiányzott egy szóból és nem tudtad megfejteni? A MINTA szűrő megkeresi és listázza azokat a szavakat, melyek illeszkednek a megadott betűk elhelyezkedéséhez. A mezőbe add meg a meglévő betűket, a hiányzókhoz pedig tegyél szóközt vagy pontot. Példa: 'e e á' = generátor (minimum 2, maximum 30 karakter lehet.)

Online szójátékok
Szókereső játék
Akasztófa játék
Szóturmix