Értelmes szó Random szó Anagramma

c betűvel kezdődő 10 betűs magyar szavak listája

SPECIÁLIS SZŰRÉSKERESÉSI FELTÉTELEK:

Ezzel kezdődjön: c
Ennyi betűs legyen: 10
10 betűs szavak
cajgnadrág
caklipakli
capistráng
celebritás
celluláris
cementgyár
cementzsák
cementáció
cementálás
centenáris
centerhalf
centiméter
centrifuga
centrizmus
centrálzár
centrírozó
cenzurális
cerebrális
ceremóniáz
ceruzaelem
ceruzahegy
ceruzarajz
ceruzavédő
chartizmus
cianotikus
cicamosdás
cigarettás
cigányalma
cigánybúza
cigányképű
cigánylány
cigánynóta
cigányozik
cigányozás
cigányszeg
cigányzene
cigányélet
cigányútra
ciklizálás
cikloalkén
ciklohexán
cikóriasav
cilinderes
cimboraság
cinegelábú
cinkkenőcs
cinkostárs
cinnabarit
cipruserdő
cipruslomb
cipészmell
cipészszeg
cipőkenőcs
cipőorrvas
cipőpaszta
cipőzsinór
cipőáruház
cirkonföld
cirkuláció
cirkulálás
cirkuláris
cirokseprű
citometria
citoplazma
citromalma
citromolaj
citromszín
citrusféle
civilizált
cobolyprém
copfstílus
cowboyfilm
cuclisüveg
cugszfűrer
cukorbeteg
cukorborsó
cukorcirok
cukorfalat
cukorhiány
cukoroldat
cukorpótló
cukorszint
cukorszóró
cukorsüveg
cukortartó
cukrosláda
cukrosodik
cukrosítás
cuncimókus
cvikipuszi
cédruserdő
cédéolvasó
cégaláírás
cégbíróság
cégcsoport
cégeljárás
cégembléma
cégjegyzék
cégjegyzés
cégtörvény
Új hét, új feladvány!
Visszajelzés küldésec betűvel kezdődő szavak


Szereted az új szavak keresését és felfedezését? Szereted a szókereső szójátékokat vagy rejtvényeket? Szeretnéd bővíteni a szókincsed? Ha igen, akkor a Szógenerátor oldal neked lett kitalálva. Függetlenül attól, hogy Scrabble-t, WOW szókeresőt vagy bármilyen más szójátékkal játszol, a Szógenerátor biztosan hasznosnak fog bizonyulni számodra. A szókirakó gép segít a szavak felfedezésében és a játszótársaiddal felhasználhatjátok az adott szóval kapcsolatos viták rendezésére.

A szógenerátor, elsősorban összekevert betűkből értelmes magyar szavak keresésére készült online program, ami a megadott betűk alapján keresi meg a megfelelő szavakat. Ezen kívül a felhasználási területe elég széles, számos esetben tud a segítségedre lenni különböző szókereső, szóalkotó játékok, keresztrejtvények esetén is. A szótárunk folyamatosan bővül, mely jelenleg több mint 120 ezer szót tartalmaz.

Random szó
Alkalmas véletlenszerű szóalkotásra is, mely hasznos lehet akár az Activity játékhoz új feladványok kereséséhez. Használatához hagyd üresen a legfelső keresőmezőt és nyomd meg a 'Keress' gombot. (Szűrés nem használható!)

Activity szavak
A random szógeneráló kiegészítője olyan szavakat ír ki, melyek alkalmasak feladványnak. Ki lehet választani, hogy 'Mutogatás', 'Körülírás' vagy 'Rajolás' módozattal akarjuk-e előadni a megadott szót.

Anagramma generátor és készítő
Lehet anagramma fejtő segédletnek is használni, mely esetében az összekevert betűk vagy tetszőleges szó beolvasása után, azonos hosszúságú értelmes szavakat listáz a generátor. Szeretnél anagrammát készíteni egy általad beírt szóból? A generátorral ezt is könnyedén megteheted. (Szűrés nem használható!)


A speciális szűrő bemutatása

Lehetőség van a találatokat tovább szűkíteni az alábbi paraméterek segítségével vagy a szókereső mező üresen hagyása esetén a megadott betűkből kiindulva fog megfelelő szavakat keresni. Ez utóbbi esetben a teljes szótárban végrehajtja a keresést.

KEZDŐBETŰK
Szeretnéd tudni, hogy egy adott betűvel vagy betűkkel milyen szavak léteznek? Csak azok a szavak jelennek meg találatként, melynek első betűi tartalmazzák a megadott betűket. (maximum 10 karakter lehet)

VÉGZŐDÉS
Kíváncsi vagy az összes 'u' végű szóra? Olyan szavakat listáz ki, melyek a szó legvégén a megadott betűket tartalmazza. (maximum 10 karakter lehet)

TARTALMAZ
Azokat a szavakat írja ki találatnak, melyek tetszőleges elhelyezkedéssel tartalmazzák a megadott betűket. Ha ugyanazt a betűt többször is beírod, akkor csak azokat a szavakat listázza, melyekben legalább annyiszor szerepelnek a betűk, mint amennyit beírtál. (minimum 2, maximum 10 karakter lehet) Egyező betűsorrendet tartalmazó szó keresés esetén használd a MINTA szűrőt!

KIPÓTÓL
Alkalmas rejvényfejtő segítségnek. Előfordult már veled, hogy egy keresztrejtvényben pár betű hiányzott egy szóból és nem tudtad megfejteni? Ebben lesz segítségedre, mert a szűrő megkeresi (kipótólja) és listázza azokat a szavakat, melyek illeszkednek a megadott betűk elhelyezkedéséhez. A mezőben add meg a meglévő betűket, és ha vannak köztük hiányzó betűk (üres helyek), oda tegyél szóközt vagy pontot. Példa: 'GE..R.T' = generátor (minimum 2, maximum 30 karakter lehet.)

MINTA
Alkalmas arra, hogy a főmezőben megadott betűk vagy szó alapján kétjegyű, vagy dupla mássalhangzókra szűrjük a találatokat. (pl.: SZ, GY, TT, SS) Példa: TT szűrés, a főmezőben a MAATNTK betűk alapján = kattan (nem listázz pl.: matat)

Online szójátékok
Szóról szóra szójáték
Szókereső játék
Akasztófa játék
Szófejtő
Szövegfejtő
Szófonó szójáték
Legjobb szókereső játékok