Értelmes szó Random szó Anagramma

gy betűvel kezdődő 10 betűs magyar szavak listája

SPECIÁLIS SZŰRÉSKERESÉSI FELTÉTELEK:

Ezzel kezdődjön: gy
Ennyi betűs legyen: 10
10 betűs szavak
gyakoriság
gyakorlati
gyakorlott
gyakorlóév
gyakrabban
gyalogakác
gyalogjáró
gyalogosan
gyalogszán
gyalogszék
gyalogsági
gyalogséta
gyalogtúra
gyalázatos
gyanakodik
gyanakodás
gyanakszik
gyanúsítás
gyapjúfésű
gyapjúmosó
gyapjúpléd
gyapjúruha
gyapjúszál
gyapjúszőr
gyapjúzsír
gyapotföld
gyapotszál
gyarapodik
gyarapodás
gyarapszik
gyarapítás
gyarmatáru
gyengeagyú
gyengefias
gyengekezű
gyengeáram
gyengébbik
gyengécske
gyengédség
gyengíthet
gyengíttet
gyepesedik
gyeplőszár
gyepmester
gyepvasérc
gyepűrózsa
gyerekcipő
gyerekjegy
gyerekkori
gyereklány
gyerekmese
gyerekruha
gyerekszáj
gyerekvers
gyermekakt
gyermekdal
gyermekded
gyermekfej
gyermekkar
gyermekkor
gyermeklap
gyermeknap
gyermeksor
gyermekség
gyermektej
gyermekágy
gyermekész
gyertyabél
gyertyavég
gyertyaégő
gyertyánfa
gyertyános
gyilkosság
gyilokjáró
gyomnövény
gyomorkapu
gyomornedv
gyomorszáj
gyomorégés
gyomosodik
gyorsabban
gyorsasági
gyorsfutár
gyorsfuvar
gyorsjárat
gyorskocsi
gyorslista
gyorsmentő
gyorsmosás
gyorsmotor
gyorspolka
gyorsposta
gyorssajtó
gyorsteher
gyorsvasút
gyorsvonat
gyorsvágás
gyorsváltó
gyorsított
gyorsúszás
Új hét, új feladvány!
Visszajelzés küldésegy betűvel kezdődő szavak


Szereted az új szavak keresését és felfedezését? Szereted a szókereső szójátékokat vagy rejtvényeket? Szeretnéd bővíteni a szókincsed? Ha igen, akkor a Szógenerátor oldal neked lett kitalálva. Függetlenül attól, hogy Scrabble-t, WOW szókeresőt vagy bármilyen más szójátékkal játszol, a Szógenerátor biztosan hasznosnak fog bizonyulni számodra. A szókirakó gép segít a szavak felfedezésében és a játszótársaiddal felhasználhatjátok az adott szóval kapcsolatos viták rendezésére.

A szógenerátor, elsősorban összekevert betűkből értelmes magyar szavak keresésére készült online program, ami a megadott betűk alapján keresi meg a megfelelő szavakat. Ezen kívül a felhasználási területe elég széles, számos esetben tud a segítségedre lenni különböző szókereső, szóalkotó játékok, keresztrejtvények esetén is. A szótárunk folyamatosan bővül, mely jelenleg több mint 120 ezer szót tartalmaz.

Random szó
Alkalmas véletlenszerű szóalkotásra is, mely hasznos lehet akár az Activity játékhoz új feladványok kereséséhez. Használatához hagyd üresen a legfelső keresőmezőt és nyomd meg a 'Keress' gombot. (Szűrés nem használható!)

Activity szavak
A random szógeneráló kiegészítője olyan szavakat ír ki, melyek alkalmasak feladványnak. Ki lehet választani, hogy 'Mutogatás', 'Körülírás' vagy 'Rajolás' módozattal akarjuk-e előadni a megadott szót.

Anagramma generátor és készítő
Lehet anagramma fejtő segédletnek is használni, mely esetében az összekevert betűk vagy tetszőleges szó beolvasása után, azonos hosszúságú értelmes szavakat listáz a generátor. Szeretnél anagrammát készíteni egy általad beírt szóból? A generátorral ezt is könnyedén megteheted. (Szűrés nem használható!)


A speciális szűrő bemutatása

Lehetőség van a találatokat tovább szűkíteni az alábbi paraméterek segítségével vagy a szókereső mező üresen hagyása esetén a megadott betűkből kiindulva fog megfelelő szavakat keresni. Ez utóbbi esetben a teljes szótárban végrehajtja a keresést.

KEZDŐBETŰK
Szeretnéd tudni, hogy egy adott betűvel vagy betűkkel milyen szavak léteznek? Csak azok a szavak jelennek meg találatként, melynek első betűi tartalmazzák a megadott betűket. (maximum 10 karakter lehet)

VÉGZŐDÉS
Kíváncsi vagy az összes 'u' végű szóra? Olyan szavakat listáz ki, melyek a szó legvégén a megadott betűket tartalmazza. (maximum 10 karakter lehet)

TARTALMAZ
Azokat a szavakat írja ki találatnak, melyek tetszőleges elhelyezkedéssel tartalmazzák a megadott betűket. Ha ugyanazt a betűt többször is beírod, akkor csak azokat a szavakat listázza, melyekben legalább annyiszor szerepelnek a betűk, mint amennyit beírtál. (minimum 2, maximum 10 karakter lehet) Egyező betűsorrendet tartalmazó szó keresés esetén használd a MINTA szűrőt!

KIPÓTÓL
Alkalmas rejvényfejtő segítségnek. Előfordult már veled, hogy egy keresztrejtvényben pár betű hiányzott egy szóból és nem tudtad megfejteni? Ebben lesz segítségedre, mert a szűrő megkeresi (kipótólja) és listázza azokat a szavakat, melyek illeszkednek a megadott betűk elhelyezkedéséhez. A mezőben add meg a meglévő betűket, és ha vannak köztük hiányzó betűk (üres helyek), oda tegyél szóközt vagy pontot. Példa: 'GE..R.T' = generátor (minimum 2, maximum 30 karakter lehet.)

MINTA
Alkalmas arra, hogy a főmezőben megadott betűk vagy szó alapján kétjegyű, vagy dupla mássalhangzókra szűrjük a találatokat. (pl.: SZ, GY, TT, SS) Példa: TT szűrés, a főmezőben a MAATNTK betűk alapján = kattan (nem listázz pl.: matat)

Online szójátékok
Szóról szóra szójáték
Szókereső játék
Akasztófa játék
Szófejtő
Szövegfejtő
Szófonó szójáték
Legjobb szókereső játékok