gy betűvel kezdődő 9 betűs magyar szavak listája

SPECIÁLIS SZŰRÉS
KERESÉSI FELTÉTELEK:

Ezzel kezdődjön: gy
Ennyi betűs legyen: 9
9 betűs szavak
gyakorlat
gyakorlás
gyakornok
gyakorító
gyalogbab
gyaloghad
gyaloghíd
gyaloglás
gyalogság
gyanakodó
gyanakvás
gyanútlan
gyapjúsál
gyapjúsás
gyapjúáru
gyapotmag
gyarlóság
gyarmatos
gyengeség
gyengéden
gyengítés
gyengülés
gyepkocka
gyeplabda
gyepszéna
gyeptégla
gyepűelve
gyerekhad
gyerekhős
gyerekidő
gyerekkor
gyerekség
gyerekágy
gyerekész
gyermekes
gyermekév
gyermeteg
gyilkolás
gyomirtás
gyomorbaj
gyomorfal
gyomorrák
gyomorsav
gyomortáj
gyorsacél
gyorsaság
gyorsbüfé
gyorshajó
gyorslift
gyorsmaró
gyorsrizs
gyorsulás
gyorsvágó
gyorsétel
gyorsírás
gyorsítás
gyorsúszó
gyufagyár
gyufaszál
gyulladás
gyullaszt
gyámkodik
gyámleány
gyámszülő
gyáripari
gyártelep
gyártmány
gyártósor
gyárudvar
gyárváros
gyászeset
gyászmise
gyászruha
gyászzene
gyászülés
gyémántkő
gyémántos
gyémánttű
gyíkpohár
gyíktojás
gyógyfűző
gyógyhely
gyógyszer
gyógyulás
gyógyítás
győzelmes
győzködik
győződhet
gyökvonás
gyökérszó
gyökérzet
gyömöszöl
gyöngeség
gyöngyfog
gyöngyház
gyöngyike
gyöngykór
gyöngysor
gyöngyösi
gyöngéden
Melyik film címét rejti a tábla?
Itt tudod megfejtni!

Visszajelzés küldésegy betűvel kezdődő szavak


Szereted az új szavak keresését és felfedezését? Szereted a szókereső szójátékokat vagy rejtvényeket? Szeretnéd bővíteni a szókincsed? Ha igen, akkor a Szógenerátor oldal neked lett kitalálva. Függetlenül attól, hogy Scrabble-t, WOW szókeresőt vagy bármilyen más szójátékkal játszol, a Szógenerátor biztosan hasznosnak fog bizonyulni számodra. A szókirakó gép segít a szavak felfedezésében és a játszótársaiddal felhasználhatjátok az adott szóval kapcsolatos viták rendezésére.

A szógenerátor, elsősorban összekevert betűkből értelmes magyar szavak keresésére készült online program, ami a megadott betűk alapján keresi meg a megfelelő szavakat. Ezen kívül a felhasználási területe elég széles, számos esetben tud a segítségedre lenni különböző szókereső, szóalkotó játékok, rejtvények esetén is. A szótárunk folyamatosan bővül, mely jelenleg több mint 120 ezer szót tartalmaz.

Random szó
Alkalmas véletlenszerű szóalkotásra is, mely hasznos lehet akár az Activity játékhoz új feladványok kereséséhez. Használatához hagyd üresen a legfelső keresőmezőt és nyomd meg a 'Keress' gombot. (Szűrés nem használható!)

Activity szavak
A random szógeneráló kiegészítője olyan szavakat ír ki, melyek alkalmasak feladványnak. Ki lehet választani, hogy 'Mutogatás', 'Körülírás' vagy 'Rajolás' módozattal akarjuk-e előadni a megadott szót.

Anagramma generátor és készítő
Lehet anagramma fejtő segédletnek is használni, mely esetében az összekevert betűk vagy tetszőleges szó beolvasása után, azonos hosszúságú értelmes szavakat listáz a generátor. Szeretnél anagrammát készíteni egy általad beírt szóból? A generátorral ezt is könnyedén megteheted. (Szűrés nem használható!)


A speciális szűrő bemutatása

Lehetőség van a találatokat tovább szűkíteni az alábbi paraméterek segítségével vagy a szókereső mező üresen hagyása esetén a megadott betűkből kiindulva fog megfelelő szavakat keresni. Ez utóbbi esetben a teljes szótárban végrehajtja a keresést.

KEZDŐBETŰK
Szeretnéd tudni, hogy egy adott betűvel vagy betűkkel milyen szavak léteznek? Csak azok a szavak jelennek meg találatként, melynek első betűi tartalmazzák a megadott betűket. (maximum 10 karakter lehet)

VÉGZŐDÉS
Kíváncsi vagy az összes 'u' végű szóra? Olyan szavakat listáz ki, melyek a szó legvégén a megadott betűket tartalmazza. (maximum 10 karakter lehet)

TARTALMAZ
Azokat a szavakat írja ki találatnak, melyek tartalmazzák a megadott betűket. (bármilyen elhelyezkedéssel) Ha ugyanazt a betűt többször is beírod, akkor csak azokat a szavakat listázza, melyekben legalább annyiszor szerepelnek a betűk, mint amennyit beírtál. (maximum 10 karakter lehet) Egyező betűsorrendet tartalmazó szó keresés esetén használd a MINTA szűrőt!

NEM TARTALMAZ
Azokat a szavakat írja ki találatnak, melyek NEM tartalmazzák a megadott betűket. (maximum 10 karakter lehet)

KIPÓTÓL
Alkalmas rejvényfejtő segítségnek. Előfordult már veled, hogy egy keresztrejtvényben pár betű hiányzott egy szóból és nem tudtad megfejteni? Ebben lesz segítségedre, mert a szűrő megkeresi (kipótólja) és listázza azokat a szavakat, melyek illeszkednek a megadott betűk elhelyezkedéséhez. A mezőben add meg a meglévő betűket, és ha vannak köztük hiányzó betűk (üres helyek), oda tegyél szóközt vagy pontot. Példa: 'GE..R.T' = generátor (minimum 2, maximum 30 karakter lehet.)

MINTA
Alkalmas arra, hogy a főmezőben megadott betűk vagy szó alapján kétjegyű, vagy dupla mássalhangzókra szűrjük a találatokat. (pl.: SZ, GY, TT, SS) Példa: TT szűrés, a főmezőben a MAATNTK betűk alapján = kattan (nem listázz pl.: matat)

Online szójátékok
Szóról szóra szójáték
Szókereső játék
Akasztófa játék
Szófejtő
Szövegfejtő
Szófonó szójáték
Legjobb szókereső játékok
;