Értelmes szó Random szó Anagramma

j betűvel kezdődő 10 betűs magyar szavak listája

SPECIÁLIS SZŰRÉSKERESÉSI FELTÉTELEK:

Ezzel kezdődjön: j
Ennyi betűs legyen: 10
10 betűs szavak
jaguarundi
jajkiáltás
jakabkörte
jambósapka
jancsiszeg
janzenista
japánbarát
japánköles
jassznyelv
javadalmaz
javaslatár
javasolhat
javítatlan
javítórúzs
javítóüzem
jegenyesor
jegesember
jegesmedve
jegycsalás
jegyeladás
jegykezelő
jegykiadás
jegyváltás
jegyzetelő
jelelmélet
jelenetsor
jelenségek
jelentkező
jelentőlap
jelentősen
jelentőség
jeleskedik
jelképesen
jelképiség
jellembeli
jellemhiba
jellemrajz
jellemzően
jelsorozat
jelszószéf
jelsűrűség
jeltolmács
jelviszony
jelzőlámpa
jelzőtábla
jelzőárboc
jelátvitel
jelöletlen
jelölésmód
jobbhátvéd
jobbkanyar
jobboldali
jobboldalt
jobbszárny
jobbszélső
jobbágyság
jogalkotás
jogalkotói
jogegységi
jogellenes
jogelmélet
jogfosztás
joghatóság
joghátrány
jogkezelés
jogosultat
jogszabály
jogszerűen
jogsérelem
jogtalanul
jogterület
jogutódlás
jogvesztés
jogviszony
jogvédelem
jogvégzett
jogállapot
jojobaolaj
jovialitás
jugendstil
juhgomolya
juhászodik
juliskabab
juniorkorú
justizmord
jutalmazás
jutalomdíj
jutavászon
jákoblétra
jánosáldás
járandóság
járműmotor
járműtelep
járomcsont
járványgóc
járványtan
járványügy
járószalag
jászolrács
játszóhely
Új hét, új feladvány!
Visszajelzés küldésej betűvel kezdődő szavak


Szereted az új szavak keresését és felfedezését? Szereted a szókereső szójátékokat vagy rejtvényeket? Szeretnéd bővíteni a szókincsed? Ha igen, akkor a Szógenerátor oldal neked lett kitalálva. Függetlenül attól, hogy Scrabble-t, WOW szókeresőt vagy bármilyen más szójátékkal játszol, a Szógenerátor biztosan hasznosnak fog bizonyulni számodra. A szókirakó gép segít a szavak felfedezésében és a játszótársaiddal felhasználhatjátok az adott szóval kapcsolatos viták rendezésére.

A szógenerátor, elsősorban összekevert betűkből értelmes magyar szavak keresésére készült online program, ami a megadott betűk alapján keresi meg a megfelelő szavakat. Ezen kívül a felhasználási területe elég széles, számos esetben tud a segítségedre lenni különböző szókereső, szóalkotó játékok, keresztrejtvények esetén is. A szótárunk folyamatosan bővül, mely jelenleg több mint 120 ezer szót tartalmaz.

Random szó
Alkalmas véletlenszerű szóalkotásra is, mely hasznos lehet akár az Activity játékhoz új feladványok kereséséhez. Használatához hagyd üresen a legfelső keresőmezőt és nyomd meg a 'Keress' gombot. (Szűrés nem használható!)

Activity szavak
A random szógeneráló kiegészítője olyan szavakat ír ki, melyek alkalmasak feladványnak. Ki lehet választani, hogy 'Mutogatás', 'Körülírás' vagy 'Rajolás' módozattal akarjuk-e előadni a megadott szót.

Anagramma generátor és készítő
Lehet anagramma fejtő segédletnek is használni, mely esetében az összekevert betűk vagy tetszőleges szó beolvasása után, azonos hosszúságú értelmes szavakat listáz a generátor. Szeretnél anagrammát készíteni egy általad beírt szóból? A generátorral ezt is könnyedén megteheted. (Szűrés nem használható!)


A speciális szűrő bemutatása

Lehetőség van a találatokat tovább szűkíteni az alábbi paraméterek segítségével vagy a szókereső mező üresen hagyása esetén a megadott betűkből kiindulva fog megfelelő szavakat keresni. Ez utóbbi esetben a teljes szótárban végrehajtja a keresést.

KEZDŐBETŰK
Szeretnéd tudni, hogy egy adott betűvel vagy betűkkel milyen szavak léteznek? Csak azok a szavak jelennek meg találatként, melynek első betűi tartalmazzák a megadott betűket. (maximum 10 karakter lehet)

VÉGZŐDÉS
Kíváncsi vagy az összes 'u' végű szóra? Olyan szavakat listáz ki, melyek a szó legvégén a megadott betűket tartalmazza. (maximum 10 karakter lehet)

TARTALMAZ
Azokat a szavakat írja ki találatnak, melyek tetszőleges elhelyezkedéssel tartalmazzák a megadott betűket. Ha ugyanazt a betűt többször is beírod, akkor csak azokat a szavakat listázza, melyekben legalább annyiszor szerepelnek a betűk, mint amennyit beírtál. (minimum 2, maximum 10 karakter lehet) Egyező betűsorrendet tartalmazó szó keresés esetén használd a MINTA szűrőt!

KIPÓTÓL
Alkalmas rejvényfejtő segítségnek. Előfordult már veled, hogy egy keresztrejtvényben pár betű hiányzott egy szóból és nem tudtad megfejteni? Ebben lesz segítségedre, mert a szűrő megkeresi (kipótólja) és listázza azokat a szavakat, melyek illeszkednek a megadott betűk elhelyezkedéséhez. A mezőben add meg a meglévő betűket, és ha vannak köztük hiányzó betűk (üres helyek), oda tegyél szóközt vagy pontot. Példa: 'GE..R.T' = generátor (minimum 2, maximum 30 karakter lehet.)

MINTA
Alkalmas arra, hogy a főmezőben megadott betűk vagy szó alapján kétjegyű, vagy dupla mássalhangzókra szűrjük a találatokat. (pl.: SZ, GY, TT, SS) Példa: TT szűrés, a főmezőben a MAATNTK betűk alapján = kattan (nem listázz pl.: matat)

Online szójátékok
Szóról szóra szójáték
Szókereső játék
Akasztófa játék
Szófejtő
Szövegfejtő
Szófonó szójáték
Legjobb szókereső játékok